Sunday, 21 August 2011

2o Aug .. bila pertama kalinya buat jahat kat kamsis.. HAHA

salam..kabare?waras? :)
semalam punya citer aku nak citer harini boleh??
citer die cam gini...
frst time kot aku fly~ haha..selama ni selalu dengar orang itu orang ini dok fly.. last2 aku jugak tumpang sekaki...huhu...benda tanpa di rancang last minute katakan.. dah kol 6.30 baru dok pikiq jadi..haa.. so.. lambat la kiteorang keluar..kat kamsis ni last keluar kol 7..so sampai kat pakguard dalam kol 6.45.. aku n da geng dah x berani nak teruskan melangkah..nak2 aku nih..huhu..x berani den.. takut kena tangkap!.. lame gak kiteorng buat port kat belakang and cari idea utk kuar gak buka pose kat giant..haha..last2 dalm kol 7..
si umai.. :weh jom la cepat dorang x kan perasan punye..buat2 la kite ni dak lua"
ak : xpela korang sume kuar la..aku nak balik..buka kat pi..ak x berani la.
umai: ko nih jgn buat camtuh leh x? xde pape punya..
jom jela (muka die punya la seyes pandang ak)HAHA
ak : hurmm (diam) terus jalan .. lajuuuuuuuuuuu=) x pandang sape2 (takut)ngee
sampai kat pakguard..
ana : bella, kak fana pandang aku tadi..
ak :so??yg ko jerit2 name ak wat ape?
ana: xde la ak nak cover utk ko je..
ak: huhu.. (takut + dupdapdupdap)
umai n nisya: rilex weh.. HAHA(gelak pulak dorang!
dalam taxi : SUME MUKE HEPY JE BILE DA DAPAT KUAR DARI KAMSIS TU..TERUTAMANYA AK..MUKA X BERSALAH HABIS..hehe..
ok sampai giant .. aku beli mee szelingg air coolblog...balik..SR..n kfc(box b)..ngee~ perut buncit la...
nak uplod pic x? haha ..ak uplod kat sini la bagi sweetheart aku tengok..hehe...segan nak letak fb..

ok! banyak dah pic aku uplod..tu pon separuh je ak uplod..haha...banyak sangat...lain kali kite buat lagi ek..hehe...memang syok kuar ngan korang.. ala, xde la kiteorang jahat sangat pon kan? just berbuke.. makan3 n balik .. :)
mood : hepy :))