Monday, 5 December 2011

jalan2 klcc dengan umai ^^

4 dec 2011
umai,boy dia,n kawan die datng umah aku..
alang2 tu ak ajak die g jalan2 kat klcc...
frstime aku jadi penunjuk arah.. nasib la aku x bawak jalan kesesatan.. haha
even sekejap je.. tapi aku puas.. sebab...... b4 nak balik aku ternmpk beg kat ISETAN.. mule2 nak beli utk diri sendri.. then tibe2 teringat kat mak..
alhamdulillah niat aku nak beli prsnt tuk mak n ayah 4 anniversary dorang dah termakbul :)
bia la mahal mane pon ak x kisah. 
ak beli beg n spek mate utk ayh..hee.. puas hati aku!
tp balik umah kantoi ngan mak..tapi ak pure2 ckp beg tu ak punye dulu.. coz 18hb baru iela bg ye mak :)
mak berkenan pulak ngan beg ko ni diq.. hee.. alhamdulillah nasib mak suke.. ikutkan hati nak bagi je time tu jugak..bila pikir balik x syok la..belum tiba masenye lagi kan..hee..x sabar nak bagi lah :)