Tuesday, 13 December 2011

~Mereka sentiasa di carta hati saya~˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙.

Assalammualaikum..

jumpa membe lame? wahh suke2! tapi ni je la yang cuti. sape?  berjalan jalan with fazlin dan aimi z.. 9 dec. 011
destinasi dituju?  pergi mid valley sebabnya ade karnival mph kat sana..
disebabkan aku dah lama x jumpa dengan dorang. so,aku decide utk join same^^
rindu korang2 tau! waahh ape perubahan ada pada dorang? suma maintain je aku tengok :)
sampai mph aku just beli buku 'soduku' n novel 'coretan perjalanan mencari keredhaan tuhan'
lepas beli aimi ajak pergi UKM tengok zalinur...seronok dapat jumpa membe lame :')

Gambar2 bawah ni gambar membe2 aku time skolah rendah lagi..
until now,kitaorang still ingat kawan dulu.even suma dah berjaya kan? kekalkan ok ! :)

Aimi Z, Aimi K, & Umira

zalinur


aimi k & fazlin


ni je la gambar yang aku ade sekarang.. yang lain2 tu nati2 ye :)

:: Ukhwah fillah abadan abada.. insyaALLAH,aminn..
maalsalamah :) ::
˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙..(◕‿◕✿)..❣❣❣

Sunday, 11 December 2011

kuatkan semangat perbaiki segala kelemahan diri!




::Jom berdoa ::
YA TUHAN ku KURNIAKANLAH PETUNJUK UTK ku RAHMAT DARI SISIMU
,SEDIAKANLAH PETUNJUK ku
'YA ALLAH JADIKANLAH AK ANTARA KALANGAN HAMBAMU YG MENDAPAT BAHAGIAN(PENCAPAIAN)YG HEBAT
PD NUR YG ENKAU KURNIAKAN SBGAI HIDAYAH DN RAHMAT
YG ENGKAU KURNIAKAN DAN REZEKI YG ENGKAU
SEBARKN DN MUDHARAT YG ENGKAU
SELAMATKAN(DRI MENIMPA HAMBAMU2 MU) &BALA YG ENGKAU
ANGKATKAN(DRI MENIMPA HAMBA2MU)&FITNAH
YG ENGKAU JAOHKN(DRI MENIMPA HAMBAMA2MU)&KEBURUKAN YG ENGKAU HINDARKN(DRI MENMPA HAMBAMA2MU)

P/S : Allah always by ur side. wherenever u go.. if u got Allah,u will got all the thing. insyAllah. :)

Monday, 5 December 2011

jalan2 klcc dengan umai ^^

4 dec 2011
umai,boy dia,n kawan die datng umah aku..
alang2 tu ak ajak die g jalan2 kat klcc...
frstime aku jadi penunjuk arah.. nasib la aku x bawak jalan kesesatan.. haha
even sekejap je.. tapi aku puas.. sebab...... b4 nak balik aku ternmpk beg kat ISETAN.. mule2 nak beli utk diri sendri.. then tibe2 teringat kat mak..
alhamdulillah niat aku nak beli prsnt tuk mak n ayah 4 anniversary dorang dah termakbul :)
bia la mahal mane pon ak x kisah. 
ak beli beg n spek mate utk ayh..hee.. puas hati aku!
tp balik umah kantoi ngan mak..tapi ak pure2 ckp beg tu ak punye dulu.. coz 18hb baru iela bg ye mak :)
mak berkenan pulak ngan beg ko ni diq.. hee.. alhamdulillah nasib mak suke.. ikutkan hati nak bagi je time tu jugak..bila pikir balik x syok la..belum tiba masenye lagi kan..hee..x sabar nak bagi lah :)