Thursday, 15 March 2012

ketiadaan Big Boss


bila boss tak ada masing2 keluarkan taring.. aku pun apa kurangnya^^
sebelum boss pergi umrah dia dah pesan kat aku suruh jaga office.. jaga2 staff  a.k.a budak2 praktikal n jaga hati customer..
kenapa aku dia suruh jadi leader? :( kan ade seorang laki tu.. suruh la dia..(dalam hati pulak berkata) aku baru je nak enjoy time dia tak ade ..hehe

mula-mula tu memang kekok nak jadi ketua kat situ... takut orang cakap perasan bagus..
tapi aku cuba buat yang terbaik.. kerja2 dah aku bahagi bahagikan.. 
tapi... kerja aku jugak yang tak siap2 lagi... hehe.. aku memang tak sesuai la jadi ketua=p

nak suruh aku buat akaun korang? call la no tu :p


bestnya kalau dapat jadi akauntan kan tapi boss ade cakap
kalau perempuan jadi akauntan alamatnya x kawen la kamu sebabnya bz memanjang.. kalau dah kawen nak layan suami pun susah (jauhnya pikir)boss pesan rancang dari sekarang..

aku pernah interview dia pasal beliau sebagai seorang akauntan.. dia cakap sabtu ahad pun dia kerja.. balik lewat malam.. uishh aku x nak la sampai macam tu sekali.. tapi dia sempat cakap setindak tindaknya stdy under akaun .. akaun banyak cabang.. kalau kamu suka buat audit boleh travel.. hee syoknye...mampu ke aku sampai tahap tu? hurm x pela dapat ke tak yang penting kena usaha,, kalau dah usaha still x dapat jugak tu bukan rezeki aku namenya..neway kawan2 doakan kejayaan aku nati ye ..

akaun makin lame makin payah -.-

orait.. got to go.. Assalammualaikum  

  (^__^)