Wednesday, 15 February 2012

PRACTICAL OH PRACTICAL

 ASSALAMMUALAIKUM..



 dah lame aku tak update blog.. dah nak dekat 3 bulan ak practical baru nak dok cerita?
 kemalasan aku menjadi jadi sejak dok umah macm syurga ni.. hehe
 sumanya mak yang buat.. OMG! ape nak jadi ntah ngan aku ni.. name je anak dare! ;p


okay2.. actually tajuk utama ak nak cter pasal practical aku nih..

                          boss ak CINA MUSLIM. BAIK.. KUAT BAGI CERAMOH.. KUAT BACE
                      HATI AKU.. HOHO!


okay... setiap kali aku masuk bilik dia je.. ade la.. macam2 dia dok sebut.. aku tanya A.. die JAWAB A UNTIL Z! setiap kali masuk bilik dia memang x sah 1 jam! x pun paling lame 2 jam!

yang x boleh tahan.. dia perhatikan cara aku.. antara yg dia penah tegur aku

NAPE AWAK SUKA TARIK NAFAS SETIAP KALI NAK JUMPE SAYA? AWAK ADA SAKIT APE2 KE?
 lepas dia tegur aku try care ak x bernafas depan2 dia.. haha.. TAPI...die tegur lagi


NAPE AWAK TAK DUDUK DIAM? AWAK TAKUT NGAN SAYE KE?TAKUT SY MARAH KERJA AWK SALAH?
dalam hati aku.. (boss saye sbnarnya x degar apa yg boss cakap! sebb tu sy tak reti dok diam.. takut pun ade gak! hehe.. SUARA BOSS PELAHAN SAGT LA!


                                     NEXT


NABILAH NAME MATE AWK TERKELIP2 BILA SY CAKAP NGAN AWK?
( DALAM HATI AK.. dah boss cakap pastu boss suka gelak.. macm mane lah mate sy tak terkebil kebil..)

lepas banyk kena tegur aku try ubah sikap2 aku tu bila berhadapan dengan dia..
btw, dia seorang akauntan cukup hebat! baik hati! xpenah nak marah2.. x kedekut ilmu tu yang paling bagus..


harap aku dapt habiskan praktikal ni dengan jayanya.. aminn

OKBYE