Monday, 4 March 2013

Pengalaman.


Pengalaman 1.
 Larian Amal.
dah lama aku tak masuk lari lari ni.
dulu sekolah menengah merentas desa  tiap tiap tahun  dapat jugak
nombor. kecuali form 3 kesihatan tak mengiizinkan aku tak masuk larian.
02.03.2013 
dekat poli aku ada buat larian amal. lari sambil beramal.. 
semangat nak lari tu terkobar kobar. tiba hari pelarian aku dengan sekuat tenaga
lari tanpa henti. huhu. (saja test power. kihkih)
esoknya.. haa hamek lenguh satu badan. angin bagai masuk. huhu.
btw, seronok sangat dapat masuk kampung dekat kulim ni. 
teringat dekat kampung jahang,perak.
heh heh dah tu je nak cerita ~_^



gambar hiasan

pengalaman 2
Percaya atau tak. kena percaya jugak yang aku main paintball.. hik (kecoh)
gambar atas tu. gambar aku la..hehe~
firstime main dapat nombor dua wuu..
nama group aku Flora & Fauna. uuu~
sakit jugak kena pallet. lebam jugak la tangan ni.. tapi tak sampai masuk hospital pun.
 (^_^)


cema, me & umairah
  ni kumpulan aku.. 
nama kumpulan kami flora fauna tapi si umai (firefly)
terpaksa masuk group lain.. disebabkan ada perjumpaan wataniah dia..
so digantikan dengan nuriyah.

best~ harap dapat main paintball ni lagi.. 
yeah sayang poli kitew~